Skip to content

Plaça del Ajuntament, Espai Vital

Dissabte 16 de Novembre / Tot el dia / Plaça del Ajuntament

 

11:00h De Soprano y Arpa

Bebesol es un concert per a bebès de 0 a 16 mesos. A través de la música, el cos i la veu realitzarem un viatge sonor cap a l’univers auditiu del bebè. Un concert per a elles i ells, amb una selecció de les més belles cançons de bressol de totes les èpoques.


11:30h L’esmorzaret 

Els millors entrepans de bars tradicionals.


11:45h El barri es mou

Mini disco per a tota la familia.


12:30h Astral Kids

D’una forma divertida i al seu torn educativa, Astral Kids combina un espectacle rock amb diversos tallers .

A través dels grans clàssics del rock, i els personatges característics de l’època, els menuts aprendràn a diferenciar els diferents instruments musicals, dibuixar, pintar, cantar i ballar.


16:30h Laraia 4tet

L’amor, respecte i afecte de totes dues pels sons procedents de Cuba, Puerto Rico, Mèxic, el Brasil, els fa interpretar en el seu directe un repertori molt variat donant-li un toc propi “Valencian Basque” que fa que el públic senta pròximes aqueixes precioses cançons d’ara i de sempre.


18:00h El tío de la careta

«Levantando los pies del suelo» i «Grita-Rebélate» són els dos CD’s amb els que El Tio la Careta ha aconseguit formar part d’alguns dels cartells més rellevants a nivell Estatal. Amb una música festiva caracteritzada principalment pel mestissatge d’estils clàssics com el rock, el punk, funky, ska o el reggae, però sense allunyar-se de les vanguardes musical lligades estilísticament a la música electrònica.


19:30h a 01:30h Sessió de DJ’S. The Basement sound system.

Els ritmes electrònics de qualitat són el seu leitmotiv. Música house inspirada a Chicago, ritmes disco i elements funk dominen els sons dels espectacles theBasement. Pura energia per al ball, sense tabús ni pors a desmelenar-se, un passaport cap a la diversió a través del bon rotllo auditiu.


 
De 10:00h a 20:00h – Tallers i activitats

Pensem la plaça de l’Ajuntament. Participa-hi!

La conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament de València suposa una oportunitat per a pensar col·lectivament la plaça que volem.
Amb la ciutadania, el teixit associatiu, el sector econòmic i tècnic, s´elaborarà un document amb els criteris prioritaris per a la reurbanització d’este espai tan emblemàtic.

¡La teua opinió és important! Acosta’t i t’informarem

http://www.valencia.es/pensem-la/va/


Gaming creatiu

Construcció i creativitat a través dels videojocs on es realitzaran activitats creatives en videojocs tan populars com Fortnite o Minecraft. 

– Aprendrem la importància d’una bona construcció per a aconseguir la victòria en Fortnite.
– Amb Minecraft descobrirem l’aprenentatge de xiquets a través de la gestió d’espais i recursos.

Visita’ns i descobreix tots aquests beneficis que els videojocs poden presentar en la teua vida quotidiana.


Crazy warrior

Una cursa d’obstacles amb proves de tota mena: escalada, botar d’obstacle en obstacle, reptar, etc. Una activitat molt completa per a edats desde 5 anys fins a adults on poden demostrar la seua agilitat.


Tallers infantils

La teua ciutat ideal 

Com seria la teua ciutat ideal? Ajuda’ns a planificar-la.

Edificis, carrers, carreteres, parcs… tot en ella és important. Què és el més important per a tu? Partint d’una estructura bàsica en el sòl podrem anar component el nostre barri ideal a través de figures fetes amb materials reciclats i a poc a poc s’aniràn descobrint tots els aspectes per a una bona planificació; hospitals, carrers, parcs, arbres.

Juguem al carrer

El carrer sempre ha sigut un punt de trobada. Amics i veïns sempre han gaudit dels seus parcs, carrers i voreres per a divertir-se, xarrar o simplement passejar.

Les criatures sempre han tingut el seu barri com un pati de jocs i volem recuperar aqueix espai i tornar a inundar els carrers i el parc amb activitats de tota la vida.


Zona d’inflables infantils

 

2019 Plaça del Ajuntament, Espai Vital